Raddy si kupil spojku
<!--QuoteBegin-idanow+Jun 22 2004, 11:32 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (idanow @ Jun 22 2004, 11:32 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> info aj pre ostatnych (skoro som zabudol):
s australie je aj vyborne postovne. kurier vyjde menej ako najlacnejsi international parcel post z US. sam sa tomu divim :rolleyes: ale je to tak (osobne skusenosti) [/quote]
no to postovne zas az tak super nie je, bude to kolo 140AUD
s australie je aj vyborne postovne. kurier vyjde menej ako najlacnejsi international parcel post z US. sam sa tomu divim :rolleyes: ale je to tak (osobne skusenosti) [/quote]
no to postovne zas az tak super nie je, bude to kolo 140AUD
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-raddy+Jun 22 2004, 01:10 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (raddy @ Jun 22 2004, 01:10 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> no to postovne zas az tak super nie je, bude to kolo 140AUD [/quote]
ale ved to je aj pekna vaha...
a pokial v tom mas aj tlmice a brzdy, tak je to zadarmo (oproti US, alebo aj UK (za 6.7 kg balik som platil 45 libier...)
ale ved to je aj pekna vaha...
a pokial v tom mas aj tlmice a brzdy, tak je to zadarmo (oproti US, alebo aj UK (za 6.7 kg balik som platil 45 libier...)
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-raddy+Jun 22 2004, 11:22 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (raddy @ Jun 22 2004, 11:22 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> kua, to budu. S australcanmi sa da bez problemov dohodnut, nie ako ti keketi z USA... [/quote]
Presne tak Amici jsou uplny ignoranti . S tema se na necem domlouvat to je dlouhe story. Jo mozna se s nimi jednou domluvis ale to uz nejspis budes mit jine auto a ten jejich tuning dil nebudes potrebovat
Presne tak Amici jsou uplny ignoranti . S tema se na necem domlouvat to je dlouhe story. Jo mozna se s nimi jednou domluvis ale to uz nejspis budes mit jine auto a ten jejich tuning dil nebudes potrebovat
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
<!--QuoteBegin-Petrking+Jun 22 2004, 09:32 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Petrking @ Jun 22 2004, 09:32 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> to Raddy :
heled vzdyt mas lak naprosto Oki .. Koupil bych akryl ve spreji, prestrikl ty oderky a uplna pohoda
A ve zpetnym zrcatku je tvy auto fakt fesak , ta barva ma neco do sebe [/quote]
aky sprej mas na mysli. Myslis ze mozem prestreknut metalizu? :unsure:
No a tie spatne zrkadla: uz 3 roky robim vsetko preto aby ma v nich casto vidiet nebolo
heled vzdyt mas lak naprosto Oki .. Koupil bych akryl ve spreji, prestrikl ty oderky a uplna pohoda
No a tie spatne zrkadla: uz 3 roky robim vsetko preto aby ma v nich casto vidiet nebolo
<!--QuoteBegin-raddy+Jun 23 2004, 06:36 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (raddy @ Jun 23 2004, 06:36 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> <!--QuoteBegin-Petrking+Jun 22 2004, 09:32 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Petrking @ Jun 22 2004, 09:32 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> to Raddy :
No a tie spatne zrkadla: uz 3 roky robim vsetko preto aby ma v nich casto vidiet nebolo [/quote]
No vsak jsem te videl jen pri nasi spanile trojclenne jizde se Sprinterem, do Brna, ne ?
Videl jsi muj lak ? Nevim jestli je to tak metalicka metaliza jako tvoje, ale treba na pravem prahu jsem mel korozi, tak jsem to odrel, zatmelil dvouslozkovym tmelem, prebrousil a primo strikl akrylem ve spreji.. Na to lak ve spreji a bylo neco videt? ja myslim ze to je fajn..
Urcite ne velke plochy, ale takove oderky bych tim poresil..
U nas se to prodava, jako barva na skodovky...
Horsi bude asi sehnat tvuj odstin, ale meli tam i barvy na motorky a ty mely jinou paletu barev..
Muj odstin neni problem koupit.. A sprejik tak na jedny cele dvere me vysel na 80 Kc ..
Treba tata si strikal peugeota 405 - modro stribrna metaliza a taky neni skoro nic poznat, jen je tam vzdycky rozdil ve stary - novy lak, je to svetlejsi nebo tmavsi.
Ale porad to je lepsi nez jezdit odreny, nebo kvuli tomu delat komplet lak, kdyz na nej zrovna neni.
No a tie spatne zrkadla: uz 3 roky robim vsetko preto aby ma v nich casto vidiet nebolo [/quote]
No vsak jsem te videl jen pri nasi spanile trojclenne jizde se Sprinterem, do Brna, ne ?
Videl jsi muj lak ? Nevim jestli je to tak metalicka metaliza jako tvoje, ale treba na pravem prahu jsem mel korozi, tak jsem to odrel, zatmelil dvouslozkovym tmelem, prebrousil a primo strikl akrylem ve spreji.. Na to lak ve spreji a bylo neco videt? ja myslim ze to je fajn..
Urcite ne velke plochy, ale takove oderky bych tim poresil..
U nas se to prodava, jako barva na skodovky...
Horsi bude asi sehnat tvuj odstin, ale meli tam i barvy na motorky a ty mely jinou paletu barev..
Muj odstin neni problem koupit.. A sprejik tak na jedny cele dvere me vysel na 80 Kc ..
Treba tata si strikal peugeota 405 - modro stribrna metaliza a taky neni skoro nic poznat, jen je tam vzdycky rozdil ve stary - novy lak, je to svetlejsi nebo tmavsi.
Ale porad to je lepsi nez jezdit odreny, nebo kvuli tomu delat komplet lak, kdyz na nej zrovna neni.