Hojhoj, měl bych dotaz ohledně dokladů. V německu se prodává sx a borec ho má už 4 roky odhlášený. Jak to u nich funguje? Když bych to auto dotáhl sem do ČR, můžu ho normálně přihlásit a hodit na značky? Nemaj v německu nic podobnýho jako my tady? Že po roce v depozitu už je auto odepsaný totál...
Předem díky za odpověď
Doklady - poraďte
Re: Doklady - poraďte
Nemel by bejt problem nikdy jsem nemel problem a to uz se neco dovezlo dulezite ze je to odhlasene
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pak to zní docela nadějně. Zejtra se chci jít zeptat na registr, co všechno bude třeba. Asi nemáš nějakou smlouvu o koupi/prodeji v němčině co? Nějak nevim, jak to přesně funguje . A ještě jedna věc... jak moc vadí motoru (CA18DET), že 4 roky stál? Auto je od prvního majitele, nikdo to výkonově neupravoval (je třeba vyvařit prahy a zadní podběhy), ale prej jen vyměnil baterku a krásně naskočil a běžel bez problému. Přece jen, je to 700km vzdálenost raději se zeptám .
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
ako velmi vadi motoru ze dlho stal je silno individualne. ktovie v akom stave je po tolkych rokoch napr olej, ten by som pred cestou radsej vymenil. a tych 700km bude aj tak adrenalinovych, ale tak je leto, aspon ti nebude zima pri ceste
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
Jelikož je auto 4 roky odhlášené a stálo v garáži, nemá stk a má docela chycený prahy a zadní podběhy a možná kolem spoileru, tak asi nebudu mít jinou možnost, než to vzít na podvalu ne? Nebo se to tam dá nějak zařídit? Že by dali dočasný značky a podobně? To asi ne co? Když to nemá stk teď.
Podval. V nemecku te zastreli kdyz s tim pojedeš.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Je mi to jasný, podval bude. Na co si mám dát pozor při převozu z německa a jak postupovat? Musim na jejich úřady nebo ne? Někdo řiká že jo, někdo že ne. Nebo mi stačí jen techničák (malej/velkej) + kupní smlouva? Na německym úřadu prej můžou vypsat vývozovej list. Ale na stk mi dneska řekli, že v rámci EU si to dokážou úřady vykomunikovat.