vylepšení fora
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nj to je dobry napad a myslim ze by sa potom aj znizil pocet zbytocnych otazok co je co........
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
chcem navrhnut, ak to ma kto sledovat, aby sa vymazavali toppicy predanych aut. Potom je to doct neprehladne. Podla mna
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
No niektori to do toppicu napisu, ale to musim aj tak otvorit kazdy jeden inzerat, a pozriet, ci nahodou na konci nieje "predane". islo mi hlavne o to, aby nemusel kazdy otvarat kazdy jeden inzerat.raddy píše:staci ak predavajuci do svojho inzeratu napise "predane", mala by to byt vec kazdeho predavajuceho.driftak píše:chcem navrhnut, ak to ma kto sledovat, aby sa vymazavali toppicy predanych aut. Potom je to doct neprehladne. Podla mna
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
Yamaha Raptor 700
Sice 200Sx nemam mel ji bracha S12kuk1 píše:Tohle jsem tu taky už navrhoval,ale nějak se to zatím nechytloSvobda píše:Ahoj co zalozit nejakej jakoby slovnik ruznych skratek co se zde pouzivaj nekdo novy nemusi vedet o co de kdyz se napise IC a tak ja se taky ve vsech skratkach nevyznam.
Pokud to nekde je sr za OT
Ale tohle auticko se mi libi a obcas si procitam a kazdej dava odborny nazvy a ja vim prd co to je tak s poloviny tak by to nebylo spatny takovej slovnik postupem casu by se vychytal na co se zabudlo. Takovej doublejay by se toho mohl chytit uz tu delal dost navodu
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Doublejay se toho chyta a zaklada slovnik zkratek, cizich nazvu a odbornych pojmu. Ocekavam ale, ze mi treba do PM (personal message, soukrome zpravy) budete psat pojmy, ktere byste radi ve slovniku nasli prelozene, vysvetlene nebo rozepsane.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...