OT
http://youtube.com/watch?v=xrmgVd-jUUM prm tata prm tat :-D
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ty sis poridil XM? Asi dva kousky potkavam celkem pravidelne, je to hodne zajimave auto. A predpokladam, ze jako kazdy frantik ma naprosto uzasnou elektroniku Ale fakt je, ze jako limuzina je to na podstatne vyssi urovni nez nejaka Koktafka.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
jojo, trilitr v plne palbe, akorat chybi sibr (coz mi neva) a vyhrivane sicny (coz me hodne sere), jinak kuze, hydraulika, drivi, digi automaticka klima, rizeni DIRAVI, bixenony, vevnitr mista jeste na jedno auto .. :-D jojo, za jiny nebudu jeste dlouho menitdoublejay píše:Ty sis poridil XM? Asi dva kousky potkavam celkem pravidelne, je to hodne zajimave auto. A predpokladam, ze jako kazdy frantik ma naprosto uzasnou elektroniku Ale fakt je, ze jako limuzina je to na podstatne vyssi urovni nez nejaka Koktafka.
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
a 200sx?? uz nebudes kupovat?? hmm?rozum píše:jojo, trilitr v plne palbe, akorat chybi sibr (coz mi neva) a vyhrivane sicny (coz me hodne sere), jinak kuze, hydraulika, drivi, digi automaticka klima, rizeni DIRAVI, bixenony, vevnitr mista jeste na jedno auto .. :-D jojo, za jiny nebudu jeste dlouho menitdoublejay píše:Ty sis poridil XM? Asi dva kousky potkavam celkem pravidelne, je to hodne zajimave auto. A predpokladam, ze jako kazdy frantik ma naprosto uzasnou elektroniku Ale fakt je, ze jako limuzina je to na podstatne vyssi urovni nez nejaka Koktafka.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jaaj no tak ja mam tak za rok 18, to znamena ze vodicak, a dufam ze niekedy teraz sa mi podari kupit 200sx. :-) Tak vela stastia no. A ja nemam garaz. Bud to nejak vyriesim este s garazou, alebo bude stat silvinka na ulici. Ale to by nebolo moc dobre.rozum píše:az bude nejaka garaz, zas tak za rok
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
Yamaha Raptor 700
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
taky neco prihodim..
R34 este lak a je komplet...
R33 tam je este hodne prace...
a vsetky moje skaye ale ta R33 mi tam chyba...
R34 este lak a je komplet...
R33 tam je este hodne prace...
a vsetky moje skaye ale ta R33 mi tam chyba...
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
- Milhaus
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja se taky pochlubim :-D
http://jdmilhaus.rajce.idnes.cz/MODELs/#album
http://jdmilhaus.rajce.idnes.cz/MODELs/#album
NISSAN = továrna na driftovací auta